top of page
PROSJEKTET

Her får du leve med naturen i egen stue. Å bo ved havet er for mange av oss bare en fantastisk drøm. Nå blir den realitet for ti nye boligkjøpere. I «Bo på Trondenes» får alle leiligheter panoramautsikt som skifter hele 

døgnet, 365 dager i året. Morgenkaffen smaker ekstra godt til soloppgang en deilig sommermorgen, eller i blåtimen i desember med måneskinnet som speiles i havet.

 

Med innglasset og lun balkong i hver leilighet, tror vi på utvidet bruk og enda mer glede i livet på Trondenes.

Leilighetene holder god kvalitet, noe vi vet fra naboprosjektet og vi har derfor valgt å beholde det meste, med noen forbedringer.

 

De gjennomarbeidede planløsningene i prosjektet gir også gode muligheter for å sette personlig preg på en splitter ny bolig. Farger, flater, interiør og belysning kan forandres og gi særpreg. Velg din egen stil og tilpass hvordan dit nye hjem skal bli.

 

Velg mellom to varianter av vår romslige 3-roms-leilighet på henholdsvis 82 og 98 kvm. Den største kan også leveres som 4-roms. Alle leilighetene får innglasset balkong som kan benyttes året rundt - forleng sommerfølelsen utover høsten. 

 

Glem alt som har med vedlikehold, snømåking og hagestell. I fredelige omgivelser, omgitt av vakker natur har Bo på Trondenes en unik beliggenhet.

stue2.jpg
LEILIGHETENE

Det er noe i begrepet «nytt er nytt». Du får det aller mest moderne når det gjelder isolasjon, balansert ventilasjon og det siste innen tekniske løsninger. Med andre ord et hjem som gir deg en hverdag uten bekymringer, verken for vedlikehold eller tiden dette tar. 

 

Alle leilighetene har åpen stue/kjøkkenløsning som gir optimal arealutnyttelse. Åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet gir også god flyt i rommet og skaper naturlige soner for spisestuemøblementet og sofakroken. De store vindusflatene og lune lyse gulv i tre-stavs eikeparkett, gir leilighetens viktigste rom en trivelig atmosfære. 

Kjøkkenet leveres i hvit utførelse med slette og renholdsvennlige overflater og pene integrerte hvitevarer som er praktisk plassert i innredningen. Vi har lagt vekt på plassbesparende og smarte løsninger for å gi deg et godt utgangspunkt for kulinariske opplevelser med venner og familie. Forestill deg dufter av hjemmebakst og deilige varme og kalde retter fra kjøkkenet ditt. Det kalles hverdagslykke!

Kontakt
Peab Eiendomsutvikling Nord AS

KONTAKT OSS

peab1.jpg
www.FotografTromso.noDSC08643.jpg

BENEDICTE HANSEN

Selger

Portrett.t5c067c1d.m400.xZiY7jeDLqCMy.jp

BENTE HOSETH

Prosjektleder

Kart
bottom of page