top of page
stue2_edited.jpg
LEILIGHETENE

Det er noe i begrepet «nytt er nytt». Du får det aller mest moderne når det gjelder isolasjon, balansert ventilasjon og det siste innen tekniske løsninger. Med andre ord et hjem som gir deg en hverdag uten bekymringer, verken for vedlikehold eller tiden dette tar.

Alle leilighetene har åpen stue/kjøkkenløsning som gir optimal arealutnyttelse. Åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet gir også god flyt i rommet og skaper naturlige soner for spisestuemøblementet og sofakroken. De store vindusflatene og lune lyse gulv i tre-stavs eikeparkett, gir leilighetens viktigste rom en trivelig atmosfære. 

Kjøkkenet leveres i hvit utførelse med slette og renholdsvennlige overflater og pene integrerte hvitevarer som er praktisk plassert i innredningen. Vi har lagt vekt på plassbesparende og smarte løsninger for å gi deg et godt utgangspunkt for kulinariske opplevelser med venner og familie. Forestill deg dufter av hjemmebakst og deilige varme og kalde retter fra kjøkkenet ditt. Det kalles hverdagslykke!

Leilighetene leveres alle med minst 2 soverom med fin romslig størrelse på ca. 10 og ca. 12 kvm. Leilighetstype 3 kan dessuten leveres med et 3. soverom ved at man omdisponerer noe av stuen. Soverommene har avsatt plass til garderobe.

191029_P09-Bathroom-01.jpg
BADET

Badet er plassen du starter og avslutter dagen, og dette har vi tatt med i betraktning når du skal kjøpe bolig i Bo på Trondenes.

 

Badene innbyr til dette med varmekabler i gulv og dimmbare spotter i taket. Det er meget god planløsning, noe som gir plass for ytterligere oppbevaring og personlige preg om ønskelig. 

 

Med både vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, er det enkelt å holde rent. I tillegg er det plassbesparende, noe som maksimerer utnyttelsen av arealet på baderommet.

 

Nyt en rolig stund på morgenen mens kaffen kokes.

Kontakt
Peab Eiendomsutvikling Nord AS

KONTAKT OSS

peab1.jpg
www.FotografTromso.noDSC08643.jpg

BENEDICTE HANSEN

Selger

Portrett.t5c067c1d.m400.xZiY7jeDLqCMy.jp

BENTE HOSETH

Prosjektleder

Kart
bottom of page